Find User here you can look for a user

Having multiple problems

#1 2019-01-19 02:05:58
I have several buildings that simply won't build. I have the materials, the buildings are placed, but the builder bots just drive up to them, then drive away.

I can not login to the chat. If I enter the same account info I use to get into the game and click the button, it doesn't do anything.

Also, I have the Paypal receipt for premium, but my account page says that I do *not* have premium. I can't find anywhere to directly contact Ape Apps for this.
Edited by Nightcaste on 2019-01-19 02:09:34
#2 2019-01-19 02:34:46
Need some more information.
What are you playing on? Launcher, webrowser, standalone, android, ios, what phone/windows if using ?

Have you tried saving all the way back to the home screen and then closing and reloading?
Questions?
Concerns?
Feeling lonely?
Feel free to get in touch with me via message or heading over to
https://discord.gg/tsBg6Ec
#3 2019-01-19 14:02:00
I'm playing the web version on chrome (not the chrome app), windows 10.

I have tried saving, closing the browser, and coming back in, but I am still having this problem.

The game is also nagging me about building a supermarket, even though I have one.
Edited by Nightcaste on 2019-01-19 15:09:00
My Colony

#my-colony


#my-colony-podcast
Welcome
Ape Apps is an independent software development company founded in 2010 by Brandon Stecklein. Over the years, Ape Apps has published over 400 apps and games across various platforms. You can get in touch with Brandon on Twitter or by leaving a post on his wall @bastecklein
App of the Day