Find User here you can look for a user

Network browser: No sound of additional audio tracks

7mo
#1
Hi,
In the latest version 2.9.8, when I watch a movie in the built-in player and select other audio tracks, there's no sound. And I am unable to select subtitles. It worked in v2.9.7.
Tested on A10, A11.
And one more thing which is related not only to the latest version, but to previous ones: if I watch a movie with an audio track selected which is not default and subtitles which are also not default and then flip my phone out of landscape to portrait mode or vice versa, the audio track and subtitles are reset to their defaults.

Could you take a look at these?
Thanks in advance.
7mo
#2
Thanks for letting me know about the video player issues @EuK

I updated the ExoPlayer library in the last update, perhaps that is what borked it. I will try to find out whats going on.

For the other issue, it should hopefully be a simple issue to save the audio track settings when changing orientation, I just never thought to do it, so I will get it fixed!
Owner of Ape Apps, LLC
6mo
#3
@bastecklein, I just tried a new version and the sound is back - thanks! And the audio track is saved after changing orientation. The only thing - subtitels are not saved. Is it possible for subtitles to be saved after changing orientation too?
The rest is perfect!
6mo
#4
Oops, yes I should be able to save the subtitle setting as well, I will see what I can do, @EuK
Owner of Ape Apps, LLC
Welcome
Ape Apps, LLC is an independent software development company founded in 2010 by Brandon Stecklein. Over the years, Ape Apps has published over 400 apps and games across various platforms. You can get in touch with Brandon on Twitter or by leaving a post on his wall @bastecklein
App of the Day