Find User here you can look for a user

Disappearing Civics after Independence Claim - 5/1/20

#1 2020-05-02 03:17:40
Recently I've been playing with Insectoid race and I just today claimed Independence, but after I did that everything went ok until my civics out of nowhere went back to zero than climbs to like 1500-3500 civics than it disappears again over and over. It's weird and I don't know to not lose it all because I've been trying to farm it for a core mine upgrade, but it just keeps on disappearing. It getting upset about this. Update asap if you can! :)

Edited by RLMYTHICALLEGEND on 2020-05-02 03:24:06
#2 2020-05-02 15:27:18
Region map or classic map?

Try to open the civics windows (statistics > Resources > Clic on Civics), and see if you have some consume. I don't remember if the insect have building able to consume civics.
#3 2020-05-02 17:11:09
if i remember right they have a type of trade building. check to see if you have auto trade on too
Questions?
Concerns?
Feeling lonely?
Feel free to get in touch with me via message or heading over to
https://discord.gg/tsBg6Ec
#4 2020-05-27 21:24:01
I have the same problem.
Playing as LIS, just declared independence, have 3 cities in a region. If I go to my main first city, civics build up appropriately. If I go to a sub city, civics build up to 3k or so, then reset to 0. I have a production of about 1k per minute, and 0 consumption buildings.
My Colony

#my-colony


#my-colony-podcast
Welcome
Ape Apps is an independent software development company founded in 2010 by Brandon Stecklein. Over the years, Ape Apps has published over 400 apps and games across various platforms. You can get in touch with Brandon on Twitter or by leaving a post on his wall @bastecklein
App of the Day